Friday, December 3, 2010

Kem Padu 1 Malaysia

Assalamualaikum..
Salam sejahtera..
Salam perpaduan..
dan salam 1 Malaysia..
*hmm sejak bile plak nih :D

~arggghh! Penatnye. Dalam penat2 nih, ade juga yg tanye aku " ainaa,ko tk update blog ke? saku tak sbr2 nk baca", ade yg.."ainaa ko tak update blog ke? aku borin la"..segala bagaaai, penat aku hilang je bile ade org rindukan blog aku *eceh! hahaha. Okay.  Hm pukul 5:30 petang tadi aku sampai di rumah dgn selamatnye. Selama 6hari 5 malam aku duduk di dalam penjara pudu hukhukhuk gurau lah.!! Hmm actully aku pertama kali g kem 6 hari 5 malam , hehe. Okaylaah sbnrnye tkde bnde aku nk cerita. Nak cerita xtvt kem padu 1 Malaysia ni je. Mesti ade yg jeles :P, hari pertama sgt membosankaaaaan.. sampai aku call mamaku.. hari kedua pun sama rasa mcm isk.. nak balik je, boleh tak? ahha. hari pertama ng kedua agk bosan siket sbb bnyk ckp2 jeee, kiteorg pun semua berpecah belah. Sorang pun aku tak kenal dlm kumpulan tuh. Sekolah semua laen laen. Hehehe itu yg best tuh :P Xtvt yang aku ingt atau yg kiteorg kena buat.. Flying fox+yang terjun terjun dr atas smpai bwh tuh ape ntah nama dia, lupa laaaahhh!, water confident, burung hantu, rempuh halangan, kompas+explorace(kumpuln aku.. kump 4 menang taaawww taw taww :D),tp semua menang senanye hehehe. berkayak(aku ng azureen) cheh cheh dh pandai berkayak lepas nih boleh arr prgi berkayak haah dan dan je aku nih :P . Haaa jels tak? jeles tak? Ade laa org tuh jeles.. die g Homestay Perak lah konon best lah kaan, eleehhh! ahahaha kesian korang yg g Perak tu kan, ape yg bestnya? Cerita siket. Xtvt dah prnh buat dah, kaaan? heee okaylahh hmm tak de ape nk cerita ,sbb klau nk diceritakan mmg panjang entri aku kali nih, mmg pecah rekod dunia msok paper muka depan hehe. Sbb ape? Sbb aku lebih nk ceritakan kehidupan aku je, ade yang tdk berpuas hati dgn aku, ade yg jeles dgn aku, ade yg benci aku, dan yg penting skali ada yg suka aku ahaha, Okay biar aku buang siket korang pnye kebosanan dan kelayuan mata korag tuh dgn tgk gmbr artis2 popular thun 2010! ade yg aku tak masokkan tuh sbb..hal hal tertentu heheh..sorry eh bangg.

Masa nak tunggu bas dkt jalan duta. Kata pukul 10:30 gerak tp pukul 11 bru gerak. Aku dtg pukul ... 9:30, eee geramnye dh lah lame nk tunggu. Kiteorg smpai borin' so snap2 lah gmbr en ahaha :D Nak kenal kan gak ke? Okaylaaah, ahaha dari kiri azureen, farah dan fatiah :)






 


Hmm cincin sape lak nih. Mcm2 dorg snap kalau boleh lubang hidung pun nk snap. hehehe :P tk pe tkpe aku faham haaha

Boyfriend Fatiah, Kiki ahahah :D

thumbs up

Waa best best!! terbaeeek di ladang :P


Demo before naek atas

Yeaaa yeaa!! kena denda heheeh :P

Tu laaah seronok sgt, tgk dah kena ketuk ketampi half. 5 kali tapi.. ikut kiraan juru latih ni. nak nanges aku!! aku tak sanggop!! :'(






Haaaa salin!!salin!! hehehe :P
Muka aku tk nmpk

Tgh berlumba2 nk menang explorace hehehe tp semua menang :D


Jurulatih kami :)

Malam kebudayaan.. Group aku, group 4 kena tarian zapin -,-' naseb baek ade yg tahu kalau tak ternganga lah semua :D

Tadaaa, bersantai jap smbil menonton persembahan2 sketsa tarian bla blaa..hehehe

Hehehe semua muka ceria je, group aku dapat 'kumpulan paling kreatif" hmm biasa :P


Ooi Chin Lin

Chino daannn.. lupa..


Chino( Penghulu)


Bella dan Azureen. Cuba teka umur Bella tu brapa? Hee. Hmm dah dah.. mcm2 jawapan dah aku dgr.

Comel tak akak nih? Die akak lah sbb die form 4. Tp mcm sebaya je. Okay tk pe yg penting dekat blakang tuh.

Kat sini aku ng fatia je form3 yg laen form4. Hahah mcm nk sebaya je :P

Waa tgk tuh, ramai yg nk bergmbr dgn artis hehehe :P




Ape ntah yg cube aku lakukan ahahah :D

Jom aku kenal kan nak? Hee dari kiri, amira, fatin, alysha, fieka dan aku hehehe :P







Ahahaha seronoknye bile dh dpt balik camera, phone segala bagaaai :D

Korang msti fokus kat yg pkai topi tu. Hehehe.

Ni dia azureen a.k.a Mak Ck Bedah hehehe btol en? Ayu sungguh ko time nih,.

Lawa gmbr nih, like it. Amirul pun ape kurangnya, pandai pose. Hahaha.

Party time!! Party time! yeaaahhh..

Nak gak tunjuk papan atas pale aku tuh. Thankssss gambar grapher kuuu hehehe.


I looiikeeee :D

kiraaaa dia ni paling sporting lah dlm bebanyak laki hee :P

Serronok tak terkata.. hahaahah..

Hahaha aku nk bergmbr ng staff, org sebelah sibok dtg menempek hhaha

Cheeezzzeee!!!!

Aaaaaarrrrr!!! ahahaha
Tidur pun bersungguh2 ye mereka2 ni.. bgos2, tah-ni-ah!
Hahahaha.. kebetulan je yg blakang tuh*kawan baek azureen.. tp cantik gak gmbr ni erk :P

Hmm yadda yadda yaddaaaa..sampai sini je gmbr aku upload. Tak leh upload bnyk2, nnti korg tk nk baca, korg tahu nk tgk gmbr je. Hehehe. Hmm okay dah, best? Dah cuci mata anda? hee ... Perasan tak muka anda semua .. boleh buat iklan safi balqis =) CLEAN & CLEAR gituuu hahahaha :D Aku edit je tuh, sbnrnye kalau tk edit, ade muka yg penuh batu bata jelas sekali di situu hehehe. Ni je gmbr yg ada, gmbr time balik dan time pergi. Time xtvt tak de gmbr sbb.. camera ,phone dan brang2 yg rasa nk hilanNg dan terlarang kena serahkan pada yg berkenaan.. Boleh? :D Err mlk nih sgt penat. So mood nk berblog tk brape naik sgt hee dan bile mood aku level satu nih, idea2 tidaklah terkeluar di minda ku ye!


Emm nmpknye smpai sini je. Aku pun sdh penat. Nanti sambung lg yeh.
Night ollssssss readers :P